Rejsebrev 3 27.06.2006 Whistler med 4×4

Med 4×4 ud i det blå

Efter nogle skønne dage i Vancouver med shopping, bygåture og en masse trafik, drog vi af sted for at hente vores bil, en 4×4 som Mikkel ventede sig meget af.. “Hvornår skal vi køre oppe i bjergene” spørger han igen og igen og igen… Vi var klar til at hente bilen kl. 9, det var Hertz dog ikke. “Ja, den står da ude i lufthavnen”, meddelte den sure Hertz-mand, “den kan være her kl.10” Yell. Slukørede vandrede vi rund i Vancouvers gader og ventede.. Heldigvis er der en Starbuck pr. 100m, så vi måtte trøste os med en chocolate Chip Cookie, og en frappetino. Endelig ankom bilen, en dejlig sort 4×4 GMC.. MØJ beskidt ! Nå ja, den skal lige vaskes og ordnes. Se nu var Chris ved at eksplodere, jeg selv opretholdte selvfølgelig min cool attitude, og ventede med at skælde den dumme Hertz-mand ud, indtil vi stod ude på parkeringspladsen. “Jamen, der kommer så mange kunder om morgenen”, de vidste nok slet ikke i forvejen, hvor mange biler de har udlejet.. Dahh ! Generelt er canadierne nogle meget søde, venlige og servicemindet mennesker, men denne her dumme hertz-mand får altså 0 point!
Ahh, dejligt at komme af med det, super at I gad lytte!

Det er en temmelig fed bil( kære René bemærk det er en GMC), og den sparker altså r.. gør den, vi glæder os meget til at komme op i bjergene. I skal nok få nogle billeder 😉

Første stop, efter at have kørt en 3-4 gange rundt i ottetaller, for at finde ud af Vancouver, var en kæmpe hængebro. Her har canadierne lært lidt af amerikanerne, “hov en flod, lad os bygge en hænge bro, og så tage 30$ p.p.” Det var en voldsom flot, lang bro, og sjov at krydse, zikzakkende mellem en del brokkende amerikanere og kinesere. På den anden side af broen gik vi højt oppe i trætoppene i en labyrint af hængebroer, virkelig udfordrende.

Lige nu sidder jeg ved swimmingpool kanten i byen Whistler (et par timers bjergkørsel nord for Vancouver og nasser på naboens trådløse  internet, et indisk Spa, godt at internetsk er et internationalt sprog Innocent

Turen til Whistler var godt nok en flot oplevelse! En natur som New Zealand bare større og højere, helt fantastisk. Ungerne nød den da også, altså efter et times tid, og efter de accepterede, at mp3 afspilleren var pakket ned i en af de nederste tasker. Så kan de lære det, kan de Laughing Selve Whistler er en rigtig lille lække skisportsby med flotte huse og gader omgivet af de flotteste og højeste bjerge, jeg har set! Byen skal være vært for vinter OL i 2010, så den er pt. I gang med at blive peppet ekstra op. Selvom det er sommer højsæson, er byen jo gearet til mange flere mennesker, så her føles slet ikke overfyldt. Her er til gengæld ca. 37 grader varmt, så vi nød vores tur med lift til toppen af bjerget i dag.

Whistler ligger som sagt mellem store bjerge og er fyldt med liftsystemer og skibakker. Her til morgen tog vi en kabinelift de ca 6000 fod op til den første tinde. Sikken en udsigt og sikken en masse SNE. Mærkeligt at kaste med snebolde i juni ! De sidste 1500 fod foregik med en åben stollift op til en endnu mere fantastisk udsigt. Nu var det dog efterhånden blevet lidt småkoldt, (omkring de 5 grader) så vores tid på “toppen” var begrænset, men uden lige!

Når nu man ikke kan stå på ski, ja så kan man da slæbe sin mountainbike med op i en lift, og så suse ned af bakken iført armering og hjelm, noget som ser ud til at være temmelig nødvendigt. Vi er så heldige at der i denne uge er mesterskaber i denne halsbrækkende sport, så hele byen er fyldt med mudrede cykler og mountainbikebumser. Senere skal vi ned og se nogle løb, det bliver sikkert sjovt.

I må hygge jer til vi skrives ved igen.

PS. Jeg glemte lige.. selvfølgelig er byen fyldt med butikker med “End of season Sale”.. Skrig !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *