Rejsebrev 2 24.06.2006 Vancouver

Meget lavt bord ti fire.

Øv, klamt, suk, gisp, ralle..Sådan lød ungerne, og jeg må indrømme, at jeg nok tænkte det lidt.

Jeg ved godt, at jeg lige har skrevet til jer, men jeg syntes lige I skulle høre, hvad vi lavede, efter Christine kom hjem fra shoppingtur.

Vi skulle jo ha noget aftensmad, og Christine vidste liiige, hvad vi skulle ha´…. Sushi.. Det smager bare godt, syntes Christine Innocent
Det startede ellers godt, en rigtig japansk restaurant med rispapirsvægge, puder ved meget lave borde og små vimsende japanerpiger. Men sushien var altså ikke noget for ungerne, det var mest ad, øv og mærkelige ansigter, for mit vedkommende, så var det ikke noget specielt, ikke ulækkert eller klamt som ungerne syntes, bare ikke rigtigt noget at skrive hjem om. Det var først, da jeg blev præsenteret for sø ålen, jeg rigtig stod af, øv så blev det for meget! Alle ved jo, at ålen er en ådselæder, og det er jeg altså ikke Frown

Sushi er altså ikke rigtig mad… Det er RÅ fisk ! Yell

 

   
 
   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *